Услуги

Нашият опит

Създаваме дигитални продукти

Вярваме, че всеки пиксел играе важна роля.

Уеб и Мобайл разработки

Създаваме корпоративни уеб сайтове, онлайн магазини и мобилни апликации използвайки най-новите технологии. С повече от 9 години опит, ще изберем най-правилния подход за да покрием Вашите изисквания.

Интерфейс Дизайн

Разработваме потребителски интерфейси за всяка платформа и всеки екран - уеб, мобайл и ИоТ. Разполагаме със солиден опит в работата с други ИТ компании, на които сме помагали да създадат успешни дигитални продукти.

Дигитален Маркетинг

Всяко онлайн присъствие без стратегия е като път без посока. Ще Ви помогнем да изясните целите си и заедно ще организираме Вашата кампания. Предлагаме текстови, банерни и видео реклами, ремаркетинг, профилиране в социални мрежи и e-mail маркетинг.

Лого и Идентичност

През годините сме помогнали на десетки компании да наложат своя бранд категорично и безусловно. За нас работи един от най-добрите дизайнери на лого и идентичност.

Рекламна фотография

Важна част от всеки успешен проект е ползването на авторски високо-качествени фотографии. Разполагаме с модерно оборудвано фото студио за рекламна и продуктова фотография.

Видео за Интернет

Екипът ни разработва и качествени видео материали с помощта на които ще покажем най-добре Вашите конкурентни предимства. Вашия бранд ще извлече максимума от присъствието си в Интернет.

Етапи на работа
 • Консултиране и планиране

  Задълбаваме в изискванията на проекта и конкурентните продукти за да оформим MVP(минимален работещ продукт) и реалистичен план за изпълнение.

 • Прототипи и потребителски тестове

  След като имаме ясна цел за изпълнение, тестваме идеята с потребители още преди да сме пристъпили към нейното изпълнение.

 • Разработване

  Това е основния етап на разработване, където даваме всичко от себе си за най-доброто изпълнение.

 • Измерваме-Анализираме-Подобряваме

  Ние никога не наричаме един проект "Готов". Това е процес, който никога няма край, а потрбителите са тези, които казват от какво още има нужда.

Имате идея?

Нека работим заедно.

Свържете се с нас